Karczub Donát

Karczub Donát

Box edző

5 éves korom óta foglalkozom küzdősportokkal, először kyokushin karate, majd kickbox és box. Kyokushin karatéban európa bajnoki címet nyertem. Edzői munkám mellett jelenleg is aktív versenyző vagyok, célom, hogy kickboxban is elérjem azokat a sikereket, amiket korábban karatéban.
Küzdősportolói karrieremmel párhuzamosan kezdtem el crossfittel, és súlyemeléssel is foglalkozni a kondícióm fejlesztése érdekében, ezeknél a sportoknál éreztem robbanásszerű fejlődést magamon, később pedig a vendégeimen láttam az eredményét.
6 éve dolgozom edzőként, ahol nem csupán a testi, hanem a lelki fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetek, hogy segítsem tanítványaimnak elérni a kitűzött céljait.
Célom, hogy minden tanítványom önmaga legjobb verziójává váljon, és magabiztosan álljon a kihívások elé az élet minden területén, testben és lélekben is.
 

Árak egyeztetés alapán:+36309699421

Szolgáltatások

Box

Az ökölvívás nem csupán egy egyszerű sport, hanem egy életmód és egy kihívásokkal teli utazás is egyben. Amikor bemerülsz a boksz világába, olyan tapasztalatokat és készségeket szerzel, amelyek kihatnak mindennapi életedre.

Nem csak a testet, hanem a lelket is formálja. Tanít arra, hogyan küzdj meg az élet nehézségeivel, miközben fejleszted a kitartásodat és önbizalmadat.

Az edzések során elsajátított technikák nem csupán a ringben használhatók, hanem átívelnek a mindennapi életedbe, segítve abban, hogy célokat tűzz ki és azokat elérve erősebb, fókuszáltabb személlyé válj.

Irányár lent, minden további költségről az edzőnél érdeklődj.