Kocsis Gábor

Kocsis Gábor

TRX Edző

Az egész életemet átjárta a mozgás szeretete. Az atlétika, a vívás, az önvédelem és a testépítés mind az életem részei voltak, és korábban versenyszerűen űztem őket. Soha egyik edzőm sem említette, hogy bármit is rosszul csinálok. Ennek sajnos meg lett a következménye, hiszen 16 év ülőmunka, és az éveken át tartó helytelen testmozgás súlyosan megviselte a gerincemet. Egyik reggel úgy keltem fel, hogy az egyik lábam nem mozgott. A kórházi kezelések, a gyógytorna, és a TRX hozott vissza az életbe.

Az edzőm és a TRX rengeteget segített. Ekkor döntöttem úgy ,hogy nem ülök többet az irodába hanem edző leszek és TRX-et, valamint gerinctréninget fogok oktatni felnőtteknek és gyerekeknek preventív jelleggel, illetve sportolóknak segítek sportrehab trénerként. A hosszú éveken át tartó ülés mellett hibásnak érzem azokat az edzőket is, akik nem vették észre a jeleket. A rossz testtartást, a helytelen kivitelezést, és a fájdalmat. Ezért azt a célt tűztem ki magam elé ,hogy preventív jelleggel sérült sportolóknak fogok segíteni, és gyerekekkel foglalkozom.

A következő szolgáltatásaim elérhetők kicsik, és nagyok számára egyaránt:

  • csoportos TRX órák
  • személyi edzés
  • személyi edzés otthon
  • gerinctréning és mozgásfejlesztés

Bérlet és napijegy árak:

👤Személyi edzés: 35.000 Ft/hónap (30nap)-. korlátlan alkalom
👤Személyi edzés napijegy: 3.500 Ft / alkalom
👥Csoportos bérlet: 20.000 Ft / 12 alk. (30 nap)
🫂Csoportos napijegy: 2.500 Ft /alkalom
🌐Online edzés program: 12.500 Ft /hónap (30 nap)
✌🏼Páros személyi edzés bérlet: 2 fő egy időpont,30.000 Ft /fő/hónap (30 nap)

 

Szolgáltatások

TRX

A TRX edzés nem más, mint egy válasz az ülő életmódből fakadó problémákra. Következetes terhelés, mely az alapoktól építkezik és okos alakformálásként jellemezhető.

Erő, állóképesség, mozgékonyság fejlesztésére tökéletes.

Kezdőknek és középhaladóknak is bátran ajánljuk, mivel a terhelést a Te erőszintednek megfelelően állítjuk be.